Van Der Zwaag
De Groene Dienstverlener

onderhoud, aanleg en verzorging van al u groen.

Boomverzorging

Van der Zwaag de Groene dienstverlener is specialist op het gebied van boomverzorging. Vanuit Ommen verzorgen we voor onze klanten het onderhoud aan en de verzorging van hun bomen.

Vakgebieden boomverzorging

Op het gebied van boomverzorging verzorgen we voor onze klanten meerdere werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Snoeien en onderhouden
  • Bomen laten kappen
  • Boomstronk verwijderen
  • Bomen versnipperen
  • Bomen laten rooien

snipperen

Snoeien en onderhouden

Om een boom gezond te houden is het belangrijk dat deze tijdig en goed wordt onderhouden en gesnoeid. Hierbij kunt u kiezen voor periodiek onderhoud en eenmalig onderhoud.

Lees meer over snoeien en onderhouden 

Bomen laten kappen

Soms komt het voor dat een boom niet meer levensvatbaar is of dat er een groot gedeelte van de boom gekapt moet worden om het overige gedeelte een overlevingskans te geven.

Lees meer bomen laten kapen

Boomstronk laten verwijderen

Wanneer een boom dood is gegaan of geen enkele overlevingskans meer heeft, kunt u door ons de boom laten verwijderen. Wij zorgen ervoor dat de rest van de omgeving er zo weinig mogelijk last van ondervindt en dat het afvalhout wordt afgevoerd.

Lees meer over bomen laten verwijderen

Bomen versnipperen

Wanneer we uw boom of bomen hebben verwijderd, dragen we zorg voor het versnipperen van het hout. Hierdoor heeft u geen afval bij uw huis of kantoorpand.

Lees meer over bomen versnipperen

Bomen laten rooien

U heeft meer ruimte nodig voor uw tuin of een boom die u het uitzicht ontneemt? Dan kunt u ons inschakelen om uw boom te rooien.

Lees meer over bomen laten rooien

Certificaten

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gecertificeerd voor meerdere activiteiten. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

  • klimmen in bomen met klimuitrusting
  • lichte en zware velling met de motorzaag

Boomverzorging Overijssel

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gevestigd in Ommen. Een plaats in de provincie Overijssel. Bent u op zoek naar een boomverzorger uit Overijssel die gespecialiseerd is in bomen snoeien? Neem dan direct contact op!