Van Der Zwaag
De Groene Dienstverlener

onderhoud, aanleg en verzorging van al u groen.

Bomen laten rooien

Wij zijn gespecialiseerd in het rooien van bomen. Het grootste verschil met het kappen van een boom is dat bij het kappen het onderste stukje (15 cm) van de stam plus de wortels intact blijven. Bij het rooien van een boom wordt de gehele boom verwijderd inclusief wortels. Van der Zwaag de Groene dienstverlener is onder andere gespecialiseerd in het rooien van bomen.

We hebben al het benodigde materiaal bij ons en zorgen ervoor dat de complete boom gerooid/verwijderd wordt. Mocht u het hout willen houden, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Moeilijk bereikbare bomen rooien

Voor ons is geen klus te gek. Aangezien wij het certificaat ‘Klimmen in bomen met klimuitrusting’ in ons bezit hebben, kunnen we op een veilige en verantwoorde manier uw boom rooien. Ook wanneer deze boom bijvoorbeeld over een huis hangt. We zullen de boom dan in delen naar beneden halen, zodat er geen schade ontstaat aan de omgeving.

Met onze compacte stobbenfrees (90 cm breed ) kunnen wij bijna op alle plekken komen en frezen we vervolgens de boomstronk weg tot 30cm onder het maaiveld

Certificaten

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gecertificeerd voor meerdere activiteiten. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

  • klimmen in bomen met klimuitrusting
  • lichte en zware velling met de motorzaag

Bomen laten rooien Overijssel

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gevestigd in Ommen. Een plaats in de provincie Overijssel. Bent u op zoek naar een boomverzorger uit Overijssel die gespecialiseerd is in bomen rooien? Neem dan direct contact op!