Van Der Zwaag
De Groene Dienstverlener

onderhoud, aanleg en verzorging van al u groen.

Referenties

KAPPEN GROTE CONIFEER (DEN)

27-01-14 | Dhr. van Ommeren, Hellendoorn

Bert is een vriendelijke, hardwerkende man. Heeft kennis van zaken, beschikt over goed gereedschap en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraak en het correct uitvoeren van de opdracht. Het is ook mogelijk om tijdens het uitvoeren van de opdracht kleine wijzigingen met hem te overleggen waarna deze alsnog door hem worden uitgevoerd. We hebben leuk en plezierig met elkaar samengewerkt. Hierdoor was de prijsstelling vriendelijk. We bevelen hem van harte bij u aan. Met vriendelijke groeten, Martin en Marjan van Ommeren

 

Boomkappen

20-09-13 | Dhr. Amiabel, Almere

Bert van der Zwaag heeft bij mij een zilverspar van een meter of 12 hoog weggehaald. De boom stond tussen enkele schuurtjes. Hij heeft dat zeer vakkundig en zonder enige schade gedaan. Alles netjes opgeruimd. Prima vakman. Ik bel hem meteen weer als ik een klus heb. Bert is bovendien een heel aardige man.

 

Snoeien van kronkelwilg

06-07-13 | Dhr. van Dijk, Amersfoort

Bert heeft mijn kronkelwilg die vlakbij mijn gevel staat vakkundig een stuk kleiner gemaakt. Ik heb met bewondering gekeken hoe hij in de boom klom waarbij je steeds het idee hebt dat hij geen onnodige risico’s neemt. Na afloop is en het snoeiafval netjes afgevoerd en zijn beide tuinen zeer schoon achtergelaten. Echt een compliment waard. Ik zou Bert zo weer inhuren voor een klus.

 

afgebroken tak verwijderen.

02-05-13 | Dhr. de Nekker, Zwolle

De heer van der Zwaag heeft vandaag 2-5-2013 een grote koptak van onze treurwilg verwijderd. Dit was een flinke klus op 9 meter hoogte. Hij heeft dat zeer bekwaam gedaan met de nodige kennis van zaken. Alles daana klein gezaagd en restanten opgeruimd. We zijn zeer tevreden. Daarnaast is hij een prettige man om aan het werk te hebben. Kortom toppertje. afz. A.J. de Nekker Zwolle.

verwijdering/kappen van boom in Emmen

Geplaatst door Prins op 19 nov. ’12  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Klus is perfect en zeer professioneel uitgevoerd.