Van Der Zwaag
De Groene Dienstverlener

onderhoud, aanleg en verzorging van al u groen.

Boomstronk verwijderen

U bent net verhuisd en heeft nog grote plannen met uw tuin. Er is echter 1 probleem. Er zit nog een grote boomstronk in de tuin en u heeft niet het materieel om deze te verwijderen.

Van der Zwaag de Groene dienstverlener kan u hierbij van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van boomverzorging hebben we de stronk er in mum van tijd uit. Ook wanneer er nog een boom in uw tuin staat die u wilt laten kappen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zelf verwijderen

U kunt uw boomstronk natuurlijk zelf verwijderen. Vaak scheelt u dat geld. Het kan echter ook zijn dat de boomstronk te groot is om zelf te verwijderen.

Boomstronk laten verwijderen

Wanneer de boomstronk groot is om zelf te verwijderen of u heeft niet het juiste gereedschap om het zelf te doen, kunt u contact opnemen met ons. Van der Zwaag beschikt namelijk over het juiste gereedschap en de juiste apparatuur om dit voor u te doen.

Wanneer wij de boomstronk voor u weghalen, garanderen we dat deze niet meer terugkomt. Daarnaast kunnen we u ook advies geven over de verdere verzorging van uw tuin en eventuele boomverzorging.

Stronkenfrees en stobbenfrees

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener beschikt over moderne apparatuur om uw boomstronk te verwijderen. Zo hebben we een stronkenfrees die we zonder schade over uw gazon kunnen verrijden. De machine is erg sterk en licht en laat daardoor geen sporen of schade achter aan uw tuin.

In het zuiden van ons land en in Belgiƫ wordt vaak de term stronkenfrees gebruikt. In de rest van Nederland praten we vaak over een stobbenfrees. Hiermee wordt dus precies hetzelfde bedoeld.

Certificaten

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gecertificeerd voor meerdere activiteiten. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

  • klimmen in bomen met klimuitrusting
  • lichte en zware velling met de motorzaag

Boomstronk verwijderen in Overijssel

Van der Zwaag de Groene Dienstverlener is gevestigd in Ommen. Een plaats in de provincie Overijssel. Bent u op zoek naar een boomverzorger uit Overijssel die gespecialiseerd is in boomstronken verwijderen? Neem dan direct contact op!